domingo, 30 de diciembre de 2012

La Mamateca

Quiero presentaros un nuevo espacio relacionado con la maternidad, donde podréis encontrar Diafreoterapia en el embarazo y Talleres de Conciencia del Útero, además de muchos otras iniciativas como crianza compartida, artesanía etc. Para acceder directamente a la web, clickad en el título bajo el dibujo.

Picture

La Mamateca

és una plataforma virtual per gestionar i difondre recursos per a la maternitat, consistents en activitats informatives, formatives i de lleure.
Aquestes activitats són ofertes per una xarxa de mares que concilien la criança dels seus fills amb aquestes petites activitats remunerades.

És un espai creat des de l'energia femenina, de manera alternativa al sistema, on la maternitat i la infància queden apartades. Tant les ponents i talleristes com les assistents podran estar acompanyades dels seus fills en tot moment ja que els espais físics on es desenvolupen les activitats proposades són adequats tan per a infants com per a adults.
És un espai d'acompanyament i  de creixement personal i familiar en l'embaràs, el part i la criança, o en altres creativitats femenines.

Les tarifes han estat definides amb molta consciència, per tal que siguin assumibles per la majoria de famílies. A més, inclouen aportacions a projectes d'autogestió, com el grup de criança compartida CirCdePuCes.

* fes una ullada al calendari d'activitats programades i a la llista de xerrades i tallers que oferim. Si estàs interessada en alguna activitat que no estigui programada, pots omplir el formulari i provarem d'organitzar-ne una quan et vagi millor.

Comparteix aquesta web amb qui creguis que pugui estar-hi interessada per tal que aquesta oferta d'activitats arribi al màxim de persones que ho necessitin.

Ponents i talleristes: Irune Quevedo, Maite Vargas, Rosa Sorribas, Cristina Silvente, Anna Vila, Carolina Izquierdo, Agnès Mateu, Ivanna Gómez, Anna Coelho, Sara Ruíz, Mònica Martínez, Gemma Guillaumón, Elisabet Sánchez, Sílvia Ortíz, Àstrid Ruíz, Sandra Benet, Anna Salvia

lamamateca@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario